Digitální předřadník Lumatek 400W - 230V 1.000,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 1.7.2023 02:09 Typ: Nabízím Kategorie: Ostatní Od: Petr Město: Praha

Digitální předřadníky Lumatek 400 W jsou stmívatelné a produkují stálý stabilní světelný výkon, což je ideální pro farmaceutické zemědělství, řízené zahradnictví a další použití, kde je nezbytný přesný regulovaný výkon.

Předřadníky Lumatek jsou řízeny mikroprocesorem, který zajišťuje rychlejší inteligentní start, sekvenční přepínání výkonu výbojek, bezpečnou správu náběhového proudu (zatížení) a kompenzaci kolísání napětí. Tím zabraňuje vypínání jističů z důvodu přetížení a prodlužuje životnost lamp i předřadníku samotného. Při stmívání nebo zesílení výkonu používá předřadník funkci „hladké regulace“ pro postupnou změnu výstupního výkonu k ochraně výbojky.

Tento předřadník je malého a kompaktního provedení, pracuje tiše bez hlučného ventilátoru a váží pouze 2,5 kg, což usnadňuje manipulaci a montáž.

Digitální předřadník Lumatek 400W je mimořádně účinný a produkuje velmi malé množství tepla. Z důvodu bezpečnosti využívá plnou ochranu obvodu včetně přerušení / zkratu, přehřátí, přepětí / nízkého napětí, ukončení životnosti / usměrnění lampy a potlačením EMI.

Společnost Lumatek používá nejkvalitnější elektronické součástky, čímž zajišťuje delší životnost lamp s minimální ztrátou výkonu PAR / PPF v průběhu času. Tyto ztráty jsou dramaticky nižší než u tradičních magnetických předřadníků. Předřadníky Lumatek umožňují připojení lamp HPS i MH (mějte prosím na paměti, že u lamp MH nelze použít spínač Super Lumens (SL)).

Čtyři nastavení výstupního výkonu na 250W, 250SL, 400W a 400SL. Možnost zvýšení výkon o 10% výběrem nastavení SL (pouze u HPS lamp).

Odpovědět na inzerát
Vaše jméno:
Váš email:
Zpráva: