Hašiš a moonrocky - legální a přitom funkční 130,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 18.6.2022 23:09 Typ: Nabízím Kategorie: Ostatní Od: OG HHC Město: Praha

Zdarec, mám k dispozici legální a přitom funkční zboží. Mrkni na dopeshop.cz ;) HHC moonrocky - jsou z květů, extraktu a kiefu. THC je do 0,5% - tedy legální. Pro spolupráci jsem schopný udělat cenu okolo 90Kč/gram pro další prodej, osobně Praha nebo dojedu do 100km při objednávkách nad 100g. Hašiš je kief a extrakt. Tvárný bez zahřátí. Oba produkty jsou s 50% koncentrací extraktu. Pro obchodní spolupráci udělám cenu okolo 85Kč/g. Používám HHC extrakt.
HHC je zatím legální látka, která reaguje na stejné receptory jako THC. Vyrábí se z konopí. Ve volné přírodě byla objevena v samčích květech v malé koncentraci. Díky reakci izolátu z konopí s vodíkem se v USA vyvinula metoda, jak HHC vyrábět ve větším měřítku. Zkoumá se léčebný potenciál. Jedná se o částečně syntetický produkt, ovšem je to úplně něco jiného, než bylo syntetické THC s psycho stavy, kde z toho lidem pomalu hrabalo. Tohle je dost v klidu ;) Mám recenze nasbírané za poslední 3 měsíce a je to top.
Tudíž se nám tu otevírá možnost legálního prodeje velmi dobrých produktů. Doufejme, že stát díky vybraným daním nebude tuhle věc hrotit. Spolupráci jsem schopný řešit individuálně.
Wickr je kuryrpraha - piš mi tam nebo si objednej na zkoušku na eshopu ;)