AirVape legacy prenosny vapik 3.500,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 21.5.2022 09:58 Typ: Nabízím Kategorie: Ostatní Od: Marek Město: Znojmo

Tento prémiový vaporizér vyniká ve všem, od přenositelnosti po ekologickou šetrnost a vzhledem k tomu, že je schopen odpařovat jak suché byliny, tak i koncentráty, je dostatečně univerzální, aby si ho užili i ti nejzkušenější nadšenci vaporizéru.

AirVape Legacy je o něco dražší než ostatní modely od AirVape, ale vynahrazuje to tím, že má kvalitnější konstrukci, která zahrnuje zlatou topnou komoru, koncentrátový podnos a mikrodávkovací koš. Pokud jste někým, kdo má rád vapování mimo váš domov, oceníte kompaktní velikost a rychlé zahřátí, které je ideální pro rychlé sezení.

Design:

AirVape Legacy je jedním z nejvíce kapesních vaporizérů na trhu (o rozměrech 11,9 x 5,2 x 2,1 cm a hmotnosti 91 gramů), ale i přes svou minimální velikost stále obsahuje mnoho prémiových funkcí, jako je pozlacená topná komora, odnímatelná vzduchová dráha a vyměnitelná baterie.

AirVape se také vědomě pohnul tím, že jako obal použil ekologickou konopnou textilii a veganskou kůži, což zlepšilo přilnavost a umožnilo vám pohodlně držet vape, aniž by se příliš zahřál.

Vyměnitelná baterie:

Nejvíce vylepšenou součástí AirVape Legacy ve srovnání s předchozími modely AirVape je vyjímatelná 3600 mAh baterie. Tato baterie je schopna téměř 90 minut nepřetržitého používání na plné nabití.

Bezdrátové nabíjení:

AirVape Legacy je první vaporizér, který nabízí bezdrátové nabíjení, což je velmi výhodné, pokud vám nevadí mírně pomalejší tempo nabíjení. Jednoduše umístěte vaporizér na jakoukoli nabíjecí podložku certifikovanou Qi a automaticky se začne nabíjet baterie. Pokud spěcháte s nabíjením baterie, můžete vždy použít přiložený nabíjecí kabel Fast-Charging USB-C.

Efektivní vytápění:

AirVape Legacy využívá konvekční ohřev, aby získal maximální chuť a zajistil rovnoměrné a důkladné promíchání vašich bylin nebo koncentrátů. Ohřátý vzduch vstoupí do trouby, odpaří obsah a projde chutnou párou do vzduchové cesty ve skle, než dosáhne keramického náustku, který ochlazuje páru, zatímco ji vtahujete.

Rychlá doba zahřívání:

S AirVape Legacy nikdy nebudete muset dlouho čekat na zahájení relace, protože se zahřeje za pouhých 15 sekund. Je ideální pro nenápadné použití nebo když jste ve spěchu. Kvůli zachování baterie má také vypínací senzor, který se aktivuje, když není vaporizér používán po dobu 60 sekund.

Snadné použití:

Po třech kliknutích na tlačítko napájení se AirVape Legacy spustí a začne ohřívat na požadovanou teplotu od 93 do 227 ° C, počkejte přibližně 15 sekund a ucítíte malé vibrace, že je vape nyní připravena k použití. Pro změnu teploty jednoduše stiskněte tlačítko nahoru nebo dolů, dokud nedosáhnete požadované teploty.

Ideální pro mikrodávkování:

Pokud máte rádi mikrodávkování, oceníte pozlacený mikrodávkovací koš AirVape Legacy. Koš výrazně zmenší velikost komory a umožní vám rychle a efektivně napařit malá množství materiálu. Pozlacení je ideální pro rovnoměrné rozložení tepla a také se pozoruhodně snadno čistí.

Záruka: 2 roky