vaporizer Mighty 4.000,- Kč

Toto je můj inzerát
Vloženo: 13.7.2020 12:49 Typ: Nabízím Kategorie: Komplety Od: Miroslav Říha Město: Praha

Mighty od německé společnosti Storz & Bickel (výrobce Volcana) je přenosný vaporizér, vyrobený z certifikovaných a odolných materiálů. Mighty vytváří příjemně ochlazený výpar s čistou a intenzivní chutí.
V České republice je Mighty společně se stolním vaporizérem Volcano oficiálně registrován jako zdravotnický prostředek pro inhalaci léčebného konopí. Certifikovaná je verze Medic, kterou nemůžeme prodávat, jelikož nejsme prodejce zdravotnických prostředků a pomůcek. Verze Medic je přizpůsobena nadměrnému používání ve zdravotnických zařízeních, nemocnicích apod., nicméně pro domácí samoléčbu je plně dostačující standardní verze, kterou máme v nabídce.
Velikost 14x8x3 cm a váha 235 g sice nejsou nejmenší, ale pořád je tento vaporizér snadno přenosný. Oproti drobnějšímu bratrovi Craftymu má MIghty dvakrát silnější Li-Ion baterii. Ta zvládne rychlejší nahřívání a napájí také velmi dobře čitelný LED displej. Displej kromě stavu baterie zobrazuje nastavenou i aktuálně dosaženou teplotu. Ta lze snadno regulovat, a to pomocí tlačítek + a – umístěných po stranách displeje.
K dispozici je široké nastavení od 40°C do 210°C a navíc můžete zvolit i svou oblíbenou teplotu, kterou si Mighty zapamatuje pro příští použití. Stejně jako Crafty, dává Mighty zpětnou vazbu pomocí vibrací, můžete jej tedy nahřívat i v kapse, aniž byste sledovali displej. Komora pojme od 0,2 - 0,3 g drcených bylin, dle toho jak moc najemno jsou nadrcené. Výhodou je zde chránění náustku kvalitními sítky a malý čistící nástroj přímo v těle Mighty.
Přes tento vaporizér je možné vaporizovat i koncentráty a extrakty, například CBD krystaly.
Mezi recenzenty patří Mighty k nejlépe hodnoceným vaporizérům vůbec.